Miya

MIYA -Listen to the world. On MIYA, you can experience private voice chat, joining chatting party & live-streams, playing funny casual party games and singing Karaoke, etc.

Download Miya today!


Klik Untuk Muat-turun

1. Masukkan Miya ID

Untuk dapatkan Miya ID, anda harus pergi ke profile dan salin id anda. Klik sini untuk lihat tutorial

2. Pakej Diamond

3. Butiran Lain

Nombor telefon diperlukan untuk rekod transaksi

Alamat IP direkod bagi tujuan keselamatan 172.70.174.194

Soalan Lazim

Selepas selesai pembayaran. Staff akan approve buat semakan dan sekiranya tiada masalah, diamond akan terus dimasukkan ke dalam akaun Miya anda.

Anda masih boleh membeli dengan membuat pembayaran secara manual. Klik link ini untuk membuat pesanan melalui Whatsapp.

Sekiranya pembayaran telah berjaya. Sila tunggu sekitar 5 ~ 10 minit untuk staff kami menyemak transaksi pesanan anda. Anda juga boleh relog (keluar app & masuk semula), atau beri hadiah kecil kepada diri sendiri, atau pergi ke profile dan tekan diamond di atas profile. Sekiranya tidak masuk, boleh terus hubungi kami dengan menekan link ini dan chat dengan kami.

Jika pembelian gagal, sila hubungi pihak bank anda tentang transaksi belian diamond. Atau anda boleh hantar mesej kepada kami dengan klik link ini.

Anda boleh pergi ke profile dan disitu anda dapat lihat ID Miya anda, tekan butang Salin (Copy) untuk menyalin ID Miya anda.

Anda akan mendapat pengalaman membeli diamond dengan cepat, pantas dan 24 jam. Selain itu, anda juga dapat menikmati pakej bonus terhad kami dan setiap belian diamond melalui kami.