Litmatch

Litmatch is all about meeting new friends and beyond.

Download Litmatch today!


Klik Untuk Muat-turun

1. Masukkan Litmatch ID

Untuk dapatkan Litmatch ID, anda harus pergi ke profile dan tekan avatar selama 2 ~ 3 saat. Klik sini untuk lihat tutorial

2. Pakej Diamond

Special Packages !!!

Harga dan jumlah diamond yang dikeluarkan mengikut kadar terbaru harga jualan diamond pihak pentadbir Litmatch.
* Tarikh Kemaskini 22 November 2022

3. Butiran Lain

Nombor telefon diperlukan untuk rekod transaksi

Alamat IP direkod bagi tujuan keselamatan 172.70.134.108

Soalan Lazim

Selepas selesai pembayaran. Staff akan approve buat semakan dan sekiranya tiada masalah, diamond akan terus dimasukkan ke dalam akaun Litmatch anda.

Anda masih boleh membeli dengan membuat pembayaran secara manual. Klik link ini untuk membuat pesanan melalui Whatsapp.

Jika anda ingin membeli diamond secara pukal. Maksimum per transaksi adalah 5 id. Anda boleh terus klik link ini untuk membuat pesanan diamond secara pukal.

Sekiranya pembayaran telah berjaya. Sila tunggu sekitar 5 ~ 10 minit untuk staff kami menyemak transaksi pesanan anda. Anda juga boleh relog (keluar app & masuk semula), atau beri hadiah kecil kepada diri sendiri, atau pergi ke profile dan tekan diamond di atas profile. Sekiranya tidak masuk, boleh terus hubungi kami dengan menekan link ini dan chat dengan kami.

Jika pembelian gagal, sila hubungi pihak bank anda tentang transaksi belian diamond. Atau anda boleh hantar mesej kepada kami dengan klik link ini.

Sistem top-up kami menggunakan ID Lama (iaitu 24 askara/characters). Cara untuk mendapatkan ID Lama, pergi ke profile Litmatch anda dan tekan avatar sekitar 2~3 saat dan tunggu sehingga ID Lama anda di salin.

Anda akan mendapat pengalaman membeli diamond dengan cepat, pantas dan 24 jam. Selain itu, anda juga dapat menikmati pakej bonus terhad kami dan setiap belian diamond melalui kami, anda layak mendapatkan point Rewards Centre, pulangan diamond mingguan (sekiranya top-up melebihi 100k seminggu) dan pelbagai lagi event yang berkaitan dengan Litmatch.